vil gjerne bidra til at den gamle historien om Evenes ikke blir glemt.
I samarbeid med bygdeboknemnda vil vi gjerne ha flere bilder og kommentarer på bilder fra kommunen.
Klikk her for å se alle albumene fra Evenes.


Andreas Bertheus Andreassen, Bergvik

Andreas Bertheus Andreassen, født 1841, død 1929, bodde i Bergvik.. Andreas var gift med Bergitte Katrine Berntsdatter, født 1841, død 1900. De fikk 5 barn: Bernt, Emil, Hanna, Karl og min farmor Åsta Birgitte, senere gift med Anton Lambertsen.

Vist 448 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Dette er min oldefar på farsiden. Jeg er barnebarn av Bernt, jeg er datter av Bernts yngste sønn, Åge. Veldig artig å se.

Så hyggelig! Det vil si at vi er firemenninger da! Jeg er datter til Åstas yngste sønn, Trygve, som nå er 83 år gammel.

Min far døde i 1975, bare 58 år, men min mor, Wilhelmine, (Mina) lever og hun blir 93 år i september. Hun har alzheimer og kjenner meg ikke når jeg besøker henne. Vi flyttet til Moss i 1955 og har vært her siden. Hadde vært moro å få en kopi av bildet, kansje du kan sende det på mail til meg- Min adr er: greta.hovik@c2i.net.
Vennlig hilsen Greta Høvik (Bergvik)

Hei.
Andreas var oldefar til min kone Anne f.Bakkland, Brukte også Hansen som etternavn. Andreas var far til Karl som var far til Alf Bakkland som bodde på Fjelldal. Han er far til Anne. Hun er interessert i bilde av sin oldefar. Dersom det er mulig vil hun bli glad dedrsom du kan maile det over til: sit-kris@online.no
Mvh Sigmund Kristensen

Hei! Jeg skal prøve å huske å sende dere en kopi av bildet! Greta, det er jo ett år siden jeg lovet deg det, har helt glemt det :-/

Birgitte

Mennesker (197 bilder)

 

Bildesamlingen (926 bilder)

 
Annonse

Nye bilder