vil gjerne bidra til at den gamle historien om Evenes ikke blir glemt.
I samarbeid med bygdeboknemnda vil vi gjerne ha flere bilder og kommentarer på bilder fra kommunen.
Klikk her for å se alle albumene fra Evenes.


Begravning

Detta foto är taget vid Josefine Kvitblikks begravning år 1951. Vet någon vilka det är som står bakom kistan på denna bild?

Vist 698 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Det er nok søsknene til Josefine som står bak kista. Fra venstre: Muligens Olufine, muligens Alfred, helt sikkert Anna (hun er min oldemor) og muligens Ingvald. Har du flere bilder av disse søsknene og deres ektefeller/barn og kanskje også av deres foreldre/besteforeldre? Er vi kanskje i slekt?
Mvh
Guttorm Flygel.

Tack för uppgifterna. Jo, vi är nog helt säkert släkt. Jag antar att din oldemor är Anna Maria Meyer Olsen. Min oldemor är Josefine Kvitblikk. Hon hade 11 barn där Hilda Kvitblikk gift Ovesen som var äldst är min bestemor. Min mamma är Ruth Ovesen gift Andersson som är yngst av Hildas sex barn. Hilda flyttade från Ofoten till Sund på Lofoten. Vi har lagt upp två bilder till. Det ena är också från Josefines begravning men där alla barnen är samlade kring kistan. På det andra är Eva Katrine (Annas och Josefines mor) med tillsammans med Josefine och Ole Kvitblikk. Tyvärr har vi inget foto på deras far Andreas Hansen.

Vem av Anna Maria Meyers barn är din bestemor/bestefar?

Vi har flera bilder som vi kommer att lägga upp inom kort.

Hälsningar
Tove och Hanna Husell

Joda, vi er i slekt. Min oldemor Anna Maria Meyer var gift med Andreas Olsen og de hadde 13 barn. Deres sønn Erling Stunes er min bestefar. Han var gift med Maren Fredheim og de hadde 2 barn. Deres datter Mary er min mor. Er det mulig for deg å sende meg bildene du har av felles slekt og aner til meg med e-post? Jeg har denne e-post adresse: gutt.flygel@c2i.net Jeg har en del bilder av Anna og mann og barn om du er interessert. Har også bilde av Eva Katrine og Andreas Hansen. Jeg driver med slektsforskning og kan sende deg hele anerekka til Josefine Kvitblikk om du vil.

Vennlig hilsen
Guttorm Flygel.

Hei!

Josefine var min bestemor, jeg er datteren til Arctander Kvitblikk.
hadde vært interesant om dere har bilder,slektstavler eller lignende dere kan dele, har ikke mye informasjon selv,

Vennlig hilsen
Rigmor Kvitblikk Hanssen

Hej Rigmor,
Vad roligt att höra ifrån dig. Du kan absolut få ta del av vår släktforskning. Säkert har vi också bilder som vi kan sända dig. Har du någon e-postadress?

Hälsningar
Tove

Bildesamlingen (926 bilder)

 

Evenesmark/Osmark (21 bilder)

 
Annonse

Nye bilder