vil gjerne bidra til at den gamle historien om Evenes ikke blir glemt.
I samarbeid med bygdeboknemnda vil vi gjerne ha flere bilder og kommentarer på bilder fra kommunen.
Klikk her for å se alle albumene fra Evenes.


Flyfoto

Forra

Forra fra luften. Her er nok et flyfoto tatt av en av bygdene i Evenes. Som de øvrige flyfotoene, er dette bildet tatt en gang på 50-tallet. Se flere flyfoto fra Evenes her.

Bogen

Flyfoto fra Bogen, tatt en gang på 50-tallet. Se flere bilder fra Bogen. Se flere flyfoto fra Evenes her.

Liland

Her er et flyfoto over Liland, lenge før det ble etablert boligfelt i bygda. Bildet er tatt en gang på 50-tallet. Vi ser tre brygger; utenfor Mellageret, Eikseth og Hovdebrygga. Se flere bilder fra Liland. Se flere flyfoto fra Evenes her.

Lakså, Leiros, Dragvik

Et bilde av Lakså, Leirosen og Dragvik tatt en gang på 50-tallet.

Tårstad

Med dette flyfotoet, trolig fra 50-tallet, etterlyser vi bilder fra Tårstad og Skar på «Gamle Evenes». Har du bilder, kom gjerne innom Fremovers kontor i Bogen. Vi scanner bildene mens du venter, og forteller historien bak bildene – hvis du vet noe. Vil du scanne selv, ring gjerne, så får du vite litt om hvilken oppløsning vi helst ser at du scanner bildene i. På bildet ser vi blant annet kaia p… Les hele

Skar

Dette flyfotoet er tatt ved veis ende – i bygda Skar. Som de øvrige flyfotoene fra Evenes er dette bildet tatt en gang på 50-tallet. Se andre flyfoto fra Evenes her.

Botn

Her er Botn sett fra luften. Feriehjemmet ser vi tydelig på bildet, og kaia som går ut til marbakken. Bildet er tatt en gang på 50-tallet.